Güncel Haberler

Phoenix, Son Nefeste Utah’ı Yendi

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Utah Jazz‘ı 112-113’lük skorla son nefeste yendi.

Jazz adına 26 saniye kala çizgiye giden Clarkson ikide iki yaparak farkı bir sayıya indirdi ama kalan sürede topun Suns’da kalmasına engel olamadılar ve ev sahibi ekip karşılaşmayı 1 sayı ile de olsa kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Suns derecesini 13 galibiyet-6 mağlubiyet yaparken, Jazz ise yolunda 12 galibiyet-10 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da DeAndre Ayton 29 sayı, 21 ribaund, 3 asist ile MVP performası sergilerken, Devin Booker 27 sayı, 11 ribaund, 7 asist ve Mikal Bridges 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Jazz cephesinde ise Jordan Clarkson 22 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Collin Sexton 20 sayı, 2 ribaund, 5 asist, 2 top çalma, Lauri Markkanen 15 sayı, 10 ribaund, 2 asist ve Malik Beasley 14 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …