Güncel Haberler

Efes, Yerlilerden Gelen 58 Sayı ile Manisa Deplasmanında Rahat Kazandı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Manisa BBSK‘yı yerli oyunculardan aldığı 58 sayılık katkı sayesinde 74-95 gibi rahat bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Anadolu Efes derecesini 6 galibiyet-1 mağlubiytet yaptı ve maç eksiğiyle 2. sırada yer aldı. Manisa ise 1 galibiyet-7 mağlubiyetle ve maç fazlasıyla 14. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Efes’de Buğrahan Tuncer 23 sayı (4-5 3sayı), 3 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Ante Zizic 19 sayı, 12 ribaund, 3 asist ve Ömer Can İlyasoğlu 165 sayı, 3 ribaund, 7 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Wayne Selden 28 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile adeta tek başına direnen isim olurken, O.D. Anosike 14 sayı, 14 ribaund ve John Roberson 11 sayı, 3 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …