Güncel Haberler

Koç Itoudis, Milano Maçı Öncesi Konuştu

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, İtalya’da Olimpia Milano’ya konu olacak.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Kısa süre içerisinde Panathinaikos, Tofaş ve Monaco ile oynadık. Önemli bir seriden geçiyoruz ve yarın da Milano ile karşılaşacağız. Peş peşe oynanan bu maçlar herkesin çok ciddi efor gösterebilmesini gerektiriyor. Milano çok kaliteli bir takım ve bir mağlubiyetin ardından karşımıza çıkıyorlar. Ancak biz onların sahip oldukları kadro ve büyük tecrübesi olan, harika bir teknik ekiple birlikte büyük hedefler için oynayan bir takım olduklarını biliyoruz. Milano’nun son maçında nasıl oynadığını gördük ancak onların kaliteli kadroları ve güçlü oyun yapılarıyla birlikte bu ligde neler yapabileceklerinin farkındayız. Bu maça çok iyi motive olacağız. Rakibimize büyük saygı duyuyoruz. Biliyorsunuz, yaralı bir rakiple oynamak her zaman çok daha tehlikelidir. Bizim da farkındalığımız bu şekilde olacak. Biz dün akşam 30 dakika boyunca iyi bir maç çıkardık. Ancak kalan sürede neler olduğunu gördük. Konsantrasyonumuzu ve kararlılığımızı kaybedersek bundan sonra da yaşanabilecekleri görmüş olduk. Bu nedenle Monaco’daki son çeyrekten çıkaracağımız dersler bizim bu maça nasıl yaklaşımımız gerektiğini belirleyecek.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …