Güncel Haberler

Real, Valencia Deplasmanında Zorlansa da Musa’nın Kariyer Performansı ile Kazanmayı Bildi

Turkish Airlines Euroleague 9. hafta mücadelesinde Real Madrid konuk olduğu Valencia karşısında beklenenden fazla zorlansa da Musa’nın kariyer performansı eşliğinde 73-80’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Real’in derecesi 6 galibiyet-3 mağlubiyet olurken, Yarasalar ise yola 4 galibiyet-5 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Misafir takımda Dzanan Musa 28 sayı ile Euroleague kariyer rekorunu kırarken, istatistiklerine 6 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ekledi. Gabriel Deck 16 sayı, 10 ribaund, ve Petr Cornelie 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyet yolunda ona yardımcı olan diğer isimlerdi.

Ev sahibi ekipte ise Sam Van Rossom 17 sayı (5-8 3sayı), 2 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Bojan Dubljevic 15 sayı, 2 asist, 2 top çalma ve Jared Harper 11 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …