Güncel Haberler

Koç Itoudis, Monaco Maçı Öncesi Konuştu

Turkish Airlines Euroleague 9. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Fransa’da AS Monaco’ya konuk olacak.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Çok iyi bir takımla karşılaşacağız. Bu sezon hedefe ulaşmak için kurulmuş bir kadroları var. Kesinlikle playoff ve Final Four seviyesinde skorerleri, çok iyi bir takım kimyaları ve harika bir teknik ekipleri var. Oyunculardan konuşmak gerekirse; hiç şüphe yok ki Mike James, Elie Okobo ve Jordan Loyd topu yönlendiren, dominant isimler. Fakat bu yalnızca bu üç oyuncunun takıma yaratıcılık getirdiği anlamına gelmiyor. Sahada uzun beşlerle çok verimli bir şekilde kalabiliyorlar ve burada da John Brown’un çok yönlü oyunu önem taşıyor. EuroLeague’de saha içi atış ve serbest atış denemelerinde ilk sıralarda yer alıyorlar. Genel olarak 40 dakika boyunca en üst seviye performansla mücadele etmeniz gereken bir rakip Monaco. Karşımızda çok sert bir rakip olacağını biliyoruz.

Bizim için peş peşe maçlar oynayacağımız bir süreç başlıyor. Bu dönem çok ciddi konsantrasyon ve motivasyon gerektiriyor. Herkes, süre aldığı her saniye katkı vermeye hazır olmalı. Biz, iyi bir yolda olduğumuzu ve takım olarak gelişim gösterdiğimizi kanıtladık. Bu nedenle mutluyum. Şimdi de bu deplasmana gidecek ve en üst düzeyde mücadele edeceğiz

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …