Güncel Haberler

Philadelphia, Embiid’in Kariyer Gecesinde Utah Engeline Takılmadı (Furkan oynamadı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı ekiplerinden Philadelphia 76ers konuk ettiği Utah Jazz‘ı Embiid’in kariyer performansı eşliğinde 98-105’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Sixers’ın derecesi 7 galibiyet-7 mağlubiyet olurken, Jazz ise yola 10 galibiyet-5 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Harden’dan yoksun oynamaya devam eden Sixers’da Joel Embiid 20-24 s.atış isabeti ve 59 sayıyla kariyer rekoru kırarken istatistiklerine 11 ribaund, 8 asist, 7 blok ekleyerek tam bir MVP performansı sergiledi. Tyrese Maxey de 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 4 top çalma ile ona destek olan isimdi. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz dizindeki sakatlık nedeniyle forma giyemedi.

Jazz cephesinde ise Lauri Markkanen 15 sayı, 10 ribaund ile double-double yaparken, Malik Beasley 18 sayı, 4-10 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, Collin Sexton 15 sayı, 2 ribaund, Kelly Olynyk 14 sayı, 6 ribaund ve Jordan Clarkson 12 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …