Güncel Haberler

Sixers, Embiid Liderliğinde Atlanta Engelini Geçti (Furkan sakatlandı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Philadelphia 76ers konuk ettiği Atlanta Hawks‘ı Embiid’in dominant oyunu eşliğinde 109-121’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Sixers derecesini 6 galibiyet-7 mağlubiyet yaparken, Hawks ise yola 8 galibiyet-5 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Harden’dan yoksun mücadele etmeye devam eden Sixers’da Joel Embiid 42 sayı, 10 ribaund, 6 asist, ile MVP performansı sergilerlen, Tyrese Maxey 26 sayı, 2 ribaund, 9 asist, Tobias Harris 21 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz kenardan geldi ve iyi de bir giriş yaptı aslında ama dizinden sakatlandı, sadece 4 dakika süre bulabildi. Kısa sürede 3-4 2sayı, 1-2 s.atış isabetleriyle 7 sayı üretip 1 ribaund topladı.

Hawks cephesinde ise Trae Young 27 sayı, 11 asist ile double-double performansına imza atarken, Dejounte Murray 23 sayı, 8 ribaund, 7 asist, De’Andre Hunter 15 sayı, 4 ribaund ve Clint Capela 14 sayı, 15 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …