Güncel Haberler

Anadolu Efes’den Micic’e İzin Çıkmadı!

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemeleri devam ederken bir kez daha kulüpler, oyuncular ve milli takımlar üçgeninde gerginlik hakim!

Euroleague’de mücadele eden temsilcimiz, son 2 sezonun şampiyonu Anadolu Efes aldığı kararla Buğrahan dışında hiçbir oyuncusunun milli takımlarına gitmesine izin vermedi. Buna göre Achille Polonara (İtalya) ve Amath M’Baye (Fransa) ülkelerini temsil edecemeyecekler. Ayrıca 14 Kasım Pazartesi milli takımımızla çok önemli bir maça çıkacak olan Sırbistan da Vasilije Micic‘den faydalanamayacak.

Bu kararı alan tek Euroleague ekibi Anadolu Efes değil elbette. Partizan Papapetrou’nun, Panathinaikos Papagiannis’in ve Barça da milli oyuncumuz Sertaç’ın ülkelerini temsil etmelerine izin vermemişti.

Sırbistan I grubunda milli takımızla beraber mücadele ediyor ve 7 maçtan topladığı 4 galibiyetle 2. sırada yer alıyor. Bilindiği gibi Dünya Kupası biletini grubu ilk 3 sırada bitiren takımlar kapacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Sırbistan, EuroBasket Elemeleri İçin Kadrosunu Açıkladı

Avrupa’da yer liglerdeki kupa mücadelesinin tamamlanmasının ardından artık koçlar ve oyuncular milli takımdaki görevlerine başlıyorlar. …