Güncel Haberler

Harden’sız Philadelphia, Atlanta Deplasmanından Çıkamadı (Furkan 4 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Harden’dan yoksun olan Philadelphia 76ers, konuk olduğu Atlanta Hawks‘a 95-104’lük skorla yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Hawks’ın derecesi 8 galibiyet-4 mağlubiyet olurken, Sixers ise yola 5 galibiyet-7 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Hawks’da Clint Capela 18 sayı, 20 ribaund ile öne çıkarken, Trae Young 26 sayı, 10-10 s.atış, 3 ribaund, 7 asist, De’Andre Hunter 14 sayı, 4 ribaund, John Collins 11 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Dejounte Murray 10 sayı, 3 ribaund, 8 asist ve Onyeka Okongwu 10 sayı, 11 ribaund ile ona destek olan diğer isimler oldular.

Harden’dan yoksun olan Sixers cephesinde ise Joel Embiid 26 sayı, 13 ribaund, 2 asist ile takıma liderlik ederken, Tyrese Maxey 15 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Tobias Harris 12 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 5 top çalma ile diğer direnen isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek uzun bir süre sonra şans buldu ve sahada 8 dakika süre alırken 4-4 s.atış isabetiyle 4 sayı üretti, başka top kullanmadı ve istatistiklerine sadece 1 asist ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …