Güncel Haberler

Milli Takım Aday Kadrosuna Göksenin Eklendi

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemeleri ikinci tur I grubunda yer alan ve Belçika ile Sırbistan karşısına çıkacak olan A Milli Takımımız‘da aday kadroya bir takviye geldi.

TBF tarafından yapılan açıklamayla kadroya Galatasaray NEF‘in tecrübeli kaptanı Göksenin Köksal‘ın eklendiği belirtildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci tur I Grubu’nda Belçika ve Sırbistan ile karşılaşacak olan A Erkek Milli Takımımızda Göksenin Köksal aday kadroya dahil edildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu

31 yaşında olan Göksenin, bu sezon şimdiye kadar BSL’de 6 maçta ortalama 20.3 dakika süre alırken, 7.7 sayı, 2.3 ribaund ve BCL’de ise 3 maçta ortalama 17.3 dakika sahada kalırken, 3.0 sayı, 1.3 ribaund ile katkı verebilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Mitrovic, Büyükçekmece Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Galatasaray Ekmas konuk olduğu Onvo Büyükçekmece karşısında …