Güncel Haberler

Vesely, Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu

Turkish Airlines Euroleague 6. hafta mücadelesinde FC Barcelona, evinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek.

Karşılaşma öncesi Jan Vesely eski takımı ile karşılaşacak olmanın ne kadar zor olduğuna değindi ve şu açıklamaları yaptı:

Fenerbahçe’de geçirdiğim 8 yıldan sonra ilk kez onlara karşı sahaya çıkacağım, dolayısıyla çok yakından tanıdığım bir kulüp. Benim için çok özel bir maç olacak ama kazanabilmemiz için elimden gelen her şeyi yapacağım. Fenerbahçe’nin yoluna yenilgisiz devam etmesi şaşırtıcı değil. Harika oyuncuları var ve bu yaz çok iyi bir başantrenörle anlaştılar.

Bizim için çok zor bir maç olacağı kesin ama kazanmak için tamamen hazırız. Fenerbahçe’nin EuroLeague’deki hedefleri her zaman büyüktür. Kulübün mantalitesi her zaman en iyisini hedeflemek. Ellerinde böylesine kaliteli bir kadro varken bunu başarabilirler. Yine de sezon çok uzun, neler olacağını göreceğiz.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …