Güncel Haberler

RESMİ: Adams’ın Kızıl Yıldız’ın Günleri Kısa Sürdü

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Kızıl Yıldız, yaz döneminde kadrosuna kattığı Jaylen Adams ile yollarını ayırdı.

Adriyatik Ligi şampiyonu geçen sezon Avustralya Ligi’nin MVP’si seçilen Adams ile kontrat imzalamış ve ona Avrupa kapılarını ilk kez açmıştı. Ancak Amerikalı guardın çaylak macerası kısa sürdü, transferin ardından 2 ay geçmesiyle birlikte yollar ayrıldı.

Büyük beklentilerle kadroya dahil edilen Adams, Vildoza’nın kadroya dahil edilmesi ve adaptasyon sürecini tamamlamasıyla birlikte de 26 yaşındaki guard kadro dışı kalmıştı.

Kızıl Yıldız’da bu sezon sadece 5 maçta görev alan Adams, 5.7 sayı, 2.0 ribaund, 2.7 asist ortalamalarıyla beklentilerin çok altında kalmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …