Güncel Haberler

Dallas, Utah Engeline Takılmadı (Doncic bir elit listeye daha girdi!)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Dallas Mavericks konuk ettiği Utah Jazz‘ı 100-103’lük skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Mavs’ın derecesi 4 galibiyet, 3 mağlubiyet olurken, Jazz ise yoluna 6 galibiyet, 3 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs’da Luka Doncic 33 sayı, 5 ribaund, 11 asist ile double-double yaparken, sezonun ilk 7 maçının tamamını 30 ve üzeri sayı üreterek tamamlamış oldu, bunu başarabilen NBA tarihindeki 3. isim oldu. Daha önce 1959-60’da Jack Twyman ve 1962-63’te Wilt Chamberlain bunu başarabilen diğer iki isimdi. Christian Wood 21 sayı, 10 ribaund ve Spencer Dinwiddie 20 sayı, 4-11 3sayı, 5 asist, 4 top çalma ile Doncic’e destek veren diğer isimlerdi.

Jazz cephesinde ise Jordan Clarkson 22 sayı, 4-9 3sayı, 5 ribaund, 8 asistile öne çıkarken, Collin Sexton 19 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Jarred Vanderbilt 15 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Lauri Markkanen 14 sayı, 7 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …