Güncel Haberler

Gaziantep, Hapoel Haifa’yı Konuk Ediyor

FIBA Europe Cup B grubu 4. maçında temsilcimiz Gaziantep, İsrail ekibi Hapoel Haifa‘yı konuk ediyor.

2 Kasım Çarşamba günü saat 19:00’da başlayacak karşlaşmayı basketbolseverler FIBA’nın resmi YouTube kanalında izleyebilecekler.

Temsilcimiz yoluna üçte üç ile namağlup devam ediyor. Gruptaki son maçında burada konuk ettiği Swans Gmunden’i 84-71 ile geçmişti. Haftasonu ise BSL’de konuk ettiği Manisa BBSK’yı 87-73 gibi net bir skorla geçmeyi başardı. O son maçta Codi Miller-McIntyre 20 sayı, 7 asist, Leyton Hammonds 18 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Damyean Dotson 15 sayı, 3 ribaund ile öne çıkan isimlerdi.

İsrail ekibi ise grupta 2 galibiyet topladı çıktığı 3 maçtan. Son olarka deplasmanda Antwerp’i ilginç bir skorla, 55-56 yenmeyi başarmışlardı. Liglerinde ise son maçta yine deplasmanda Herzeliya’yı uzatma sonunda 85-87 ile geçmişlerdi. O son maçta Hickey 22 sayı, 7 ribaund, 8 asist, Jones 21 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Upson 16 sayı, 7 ribaund ile öne çıkan isimlerdi.

İki takım grupta daha önce İsrail’de karşılaşmışlar ve temsilcimiz oradan 63-79 gibi dominant bir skorla galibiyte çıkarmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …