Güncel Haberler

Darüşşafaka, Ludwigsburg ile Karşılaşacak

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Darüşşafaka, Alman ekibi Ludwigsburg ile karşılaşacak.

2 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Daçka, ilk maçında deplasmanda denk rakiplerinden Jerusalem’e 69-67’lik skorla kaybetmişler, son maçta ise konuk ettikleri zayıf rakipleri Bakken’i 80-66 ile geçmişlerdi. Ligde ise konuk ettikleri denk rakipleri Galatasaray’ı 68-66’lık skorla yenmeyi başardılar. O maçta McCullough 13 sayı, 6 ribaund, Olaseni 12 sayı, 12 ribaund, Yeboah 12 sayı, 9 ribaund ve Ercan 10 sayı, 7 ribaund ile öne çıkan isimlerdi.

Ludwigsburg ise grupta ikide iki yaptı, son maçta deplasmanda Hapoel Jerusalem’i 71-80 ile geçmişlerdi. BBL’de ise son maçlarında deplasmanda Wurzburg’u 86-89’luk skorla yenmişlerdi. O son maçta Johnson 21 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Hubb 17 sayı, 4 ribaund, 11 asist, Miller 16 sayı, 5 ribaund ve Roberson 13 sayı, 4 ribaund ile öne çıkan isimlerdi.

İki takım Avrupa kupalarında ilk kez karşılaşacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …