Güncel Haberler

Türk Telekom, Polonya’da Serisini Sürdürmek İstiyor

7DAYS EuroCup B grubu 4. hafta maçında Türk Telekom, Polonya’da Slask Wroclaw‘a konuk olacak.

1 Kasım Salı günü saat 22:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Sport Yıldız kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz gruptaki ilk 3 maçından ikisini kazandı, daha doğrusu son 2 maçını üst üste kazandı. Son maçta konuk ettiği Hapoel Tel Aviv’i 89-77’lik skorla yenmeyi başarmıştı. Ardından da ligde konuk ettikleri Konyaspor’u 99-93’lük skorla uzatma sonunda yenmeyi başardılar. O maçta Bouteille 29 sayı, 9 ribaund ve Tony Taylor 23 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşan isimlerdi.

Polonya ekibi ise grubun zayıf halkalarından biri ve ilk 3 maçlarını üst üste kaybettiler. Son olarak konuk oldukları Hamburg’a 87-83’lük skorla yenilmekten kurtulamadılar. Ardından ligde konuk ettikleri Torun’u zor da olsa 79-74 ile yenmeyi bilmişlerdi. O maçta Martin 16 sayı, 5 ribaund, 4 asist Morgan 16 sayı, 4 ribaund, Dziewa 15 sayı, 12 ribaund, 4 asist ve Kolenda 15 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …