Güncel Haberler

Monaco, Olympiakos’un Namağlup Ünvanını Elinden Aldı!

Turkish Airlines Euroleague 5. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk olduğu Olympiakos‘u 76-81’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Monaco 4. galibiyetine ulaşırken, Yunan ekibi ise sezonun ilk mağlubiyetini almış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Monaco’da Elie Okobo 23 sayı, 4-5 2sayı, 3-5 3sayı, 6-7 s.atış, 3 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Mike James 20 sayı, 6 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ve Jordan Loyd 10 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile ona destek olan diğer isimler oldular.

Olympiakos cephesinde ise Shaquielle McKissic 15 sayı, 3-5 3sayı, 2 ribaund, Sasha Vezenkov 13 sayı, 3-6 3sayı, 7 ribaund, Kostas Sloukas 10 sayı, 3 ribaund, 8 asist ve Thomas Walkup ile Joel Bolomboy da 10’ar sayıyla direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …