Güncel Haberler

Zalgiris, Beklendiği Gibi Nevezis’i Rahat Yendi

Litvanya Ligi mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği zayıf rakibi Nevezis’i 93-75’lik skorla beklendiği gibi rahat yendi.

Bu sonuçla Zalgiris altıda altı yaparak tek namağlup takım olarak yola devam etti. Nevezis ise 4. mağlubiyetini aldı.

Ev sahibi ekipte Tyler Cavanaugh 17 sayı, 5 ribaund, 17 yaşındaki Motiejus Krivas 15 sayı, 5 ribaund, Ignas Brazdeikis 13 sayı, 3 ribaund ve Tomas Dimsa 11 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Misafir tekipte ise Brad Davidson 18 sayı, 4 ribaund, Marius Valinskas 15 sayı, 2 ribaund, 8 asist ve Danielius Lavrinovicius 11 sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Zalgiris Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘ı fazla terlemeden 91-73 …