Güncel Haberler

Portland, Los Angeles Deplasmanından Son Nefeste Çıktı (Lillard 41 sayı)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Portland Trail Blazers konuk olduğu Los Angeles Lakers‘ı Lilliard’ın skorer oyunu eşliğinde 106-104’lük skorla yenmeyi başardı.

LeBron bitime 8 saniye kala pozisyonu smaçla bitirdi ve skora 104-104 denge geldi. Mola sonrası topu ön sahaya taşıyan Portland’da son topu Lillard’ın kullanmasını beklenirken Grant, LeBron ile Davis’in arasından sıyrılarak turnikeyi buldu ve 3 saniye kala Portland tekrar öne geçti. Lakers’ta maç topunu LeBron kullandı fakat sayı üretemedi.

Bu sonuçla Blazers yoluna üçte üç ile namağlup devam ederken, Lakers ise 3. maçında yine galibiyetle tanışamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Blazers’da Damian Lillard 41 sayı, 6-13 3sayı, 5 ribaund, 2 asist ile MPV performansı sergilerken, maç kazandıran basketin sahibi Jerami Grant 16 sayı, 2 ribaund, Anfernee Simons 12 sayı, 2 asist ve Josh Hart 9 sayı, 16 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Lakers cephesinde Lebron James 31 sayı, 8 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, Anthony Davis 22 sayı, 10 ribaund, 3 asist, 6 blok, Lonnie Walker 15 sayı, 4 ribaund ve Russell Westbrook da 10 sayı, 6 ribaund, 6 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …