Güncel Haberler

Beşiktaş, Sezonun İlk Galibiyetini Derbide Galatasaray Karşısında Aldı!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet konuk ettiği Galatasaray NEF‘i 67-74’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla siyah beyazlılar sezonun ilk galibiyetini alırken, Galatasaray ise 3. mağlubiyetini aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Mütevazi bütçesi ve genç kadrosuyla sezona kötü başlayan Beşiktaş, Okben ve Orelik’in liderlik konusunda taşın altına elini sokmaları, Mooney’nin direksiyonda hemen adapte olması ve Usher’ın müthiş enerjisi eşliğinde çok önemli bir deplasman galibiyeti aldı. Çaylak Jordan Usher 17 sayı, 3-4 3sayı, 4 ribaund ile yıldızlaşırken, Gediminas Orelik 15 sayı, 9 ribaund, 6 asist ve Okben Ulubay 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Sarı kırmızılılarda ise Dee Bost 16 sayı, 4-11 3sayı, 2 asist ile en skorer isim olurken, Sadık Emir Kabaca 11 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Dylan Ennis 10 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve Göksenin Köksal 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimlerdi.

https://youtu.be/S7CS9ivI1aM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …