Güncel Haberler

Koç Itoudis, Valencia Maçı Öncesi Değerlendirmelerde Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, İspanyol ekibi Valencia’yı konuk ediyor.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

İstanbul’a üst üste iki maç kaybederek gelmiş olmalarına rağmen karakter göstererek son EuroLeague şampiyonunu mağlup etmiş bir takımla oynayacağız. Bu karşılaşmada 92 sayı buldular ve iyi bir oyun oynadılar. Toplamda 16 üçlük buldular ve bunların 12 tanesi iyi yaratılmış, hazırlanmış üçlüklerdi. Topu iyi paylaşıyorlar ve geçiş hücumlarında iyiler. Valencia genç ve tecrübeli oyuncuların karışımından oluşuyor ve takım kimyalarını buna göre oluşturdular. Çift maç haftasındayız ve Valencia bize İstanbul’a mücadele etmek için geldiğini gösterdi. Biz de onlara cevap verebilmeliyiz. Buradan taraftarlarımıza tekrar seslenmek istiyorum. Bize çok yardımcı oluyorlar ve oyuncularım onları enerjisini fazlasıyla hissediyor. Onlardan maça gelmelerini ve salonu doldurmalarını bekliyorum.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …