Güncel Haberler

Koç Itoudis, Konyaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Ayos Konyaspor’u 85-71’lik skorla yendi.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Tam olarak istediğim şey buydu. Metecan 25 dakika oynadı. İyi rotasyon yaptık. Ciddi bir maç oynadık. Takımı tebrik ediyorum. Bu maçı çok ciddiye aldık. Konya hem hazırlık, hem de resmi maçlarda harika performans sergilemişti. Kendimize, onlara ve taraftarlarımıza saygı duyuyoruz.

Bu soru için teşekkürler. Koçlar harika işler yapıyor. Sezon öncesi ben burada uzun süre yoktum. Bu yüzden Stefanos Dedas başantrenörlük yaptı. Diğerleri, asistanlarım hepsine güveniyorum. Bu bizim anlayışımızın bir parçası. Fenerbahçe ailesi budur. Koçlar, sağlık ekibi… Bu benimle ilgili değil, kendinizden vazgeçmelisiniz. Yarın Erdem (Bilmen) olabilir, başka biri de olabilir. Onları da tebrik ediyorum.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …