Güncel Haberler

Tofaş, Büyüktuncel’in Sağlık Durumu Hakkında Bir Açıklama Yayınladı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. hafta mücadelesinde Tofaş‘ın Manisa BBSK’yı farklı yendiği maçta, genç forvet Berke Büyüktuncel sakatlanmış ve maçın ikinci yarısına devam edememişti.

Tofaş oyuncusunun sağlık durumu hakkında bir açıklama yayınladı:

Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında sakatlık yaşayan oyuncumuz Berke Büyüktuncel’in sağlık durumuyla ilgili kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynadığımız UCAM Murcia maçında yaşadığı sakatlık sonrası 2 maçlık aranın ardından Türkiye Basketbol Süper Ligi 3. hafta karşılaşmasıyla parkelere dönen oyuncumuz Berke Büyüktuncel, Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında şanssız bir sakatlık daha yaşamıştır. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde yaşanan pozisyonda sağ elinin üzerine düşen Berke Büyüktuncel’in yapılan kontroller ve çekilen MR’ı sonucunda sağ el bileğinde kırık tespit edilirken, 18 Ekim Salı günü İstanbul’da tekrardan kontrolden geçecek olan Berke’nin tedavi süreciyle ilgili planlamasına bu kontrol sonrası karar verilecektir.

Oyuncumuz Berke Büyüktuncel’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede parkelere dönmesini temenni ediyoruz.

Tofaş SK

Bizler de Basket Servisi ailesi olarak 18 yaşındaki genç oyuncuya büyük geçmiş olsun diliyoruz, eskisinden de daha güçlü olarak en kısa zamanda parkelere dönmesini bekliyoruz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …