Güncel Haberler

Karşıyaka, Akatlar’da 29 Sayı Farktan Yakalansa da Kazanmayı Bildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk olduğu Beşiktaş Emlakjet karşısında farkı 29 sayıya kadar çıkarsa da son çeyrekte yakalandı ama yine de bu deplasmanda 81-92’lik skorla galibiyet çıkarmayı başardı.

Bu sonuçla Kaf-Kaf yoluna üçte üç ile devam ederken, siyah beyazlılar ise yine galibiyetle tanışamadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İzmir ekibinde Angel Delgado 19 sayı, 11 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Vitto Brown 17 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Errick McCollum 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Jaylon Brown 12 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve Berkan Durmaz 11 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibinde ise Okben Ulubay 18 sayı, 4-8 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Gediminas Orelik 16 sayı, 4-9 3sayı, 5 ribaund, 2 asist, Matt Coleman 15 sayı, 3-6 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, yeni transfer Matt Mooney 14 sayı, 5 ribaund, 8 asist ve Jordan Usher 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/zaonQDkHBx0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …