Güncel Haberler

Baskonia, Howard’ın Skorer Oyunu Sayesinde Partizan’ı Uzatmada Geçti

Turkish Airlines Euroleague 2. hafta mücadelesinde Cazoo Baskonia konuk ettiği Partizan‘ı Howard’ın skorer oyunu eşliğinde uzatma sonunda 103-96’lık skorla geçmeyi başardı.

Normal sürenin sonundaki Baskonia hücumunda Alba faul yapmayınca Howard maçı uzatmaya götüren son saniye üçlüğünü bulmuştu. Bu sonuçla Baskonia yoluna ikide iki ile devam ederken Partizan ise yine galibiyetle tanışamadı.

Baskonia’da Markus Howard 33 sayı, 8-12 3sayı ile yıldızlaşırken, Matt Costello 19 sayı, 3-4 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, Rokas Giedraitis 13 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Darius Thompson 11 sayı, 4 ribaund, 7 asist ve Tadas Sedekerskis 11 sayı ile galbiyeti getiren diğer isimler oldular.

Partizan cephesinde ise Kevin Punter 26 sayı, 3-7 3sayı, 5 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Zach LeDay 23 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Mathias Lessort 19 sayı, 7-10 2sayı, 12 ribaund, 2 asist ve James Nunnally 13 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …