Güncel Haberler

Barça, Fuenlabrada Deplasmanında Patladı

İspanya Liga Endesa 3. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden FC Barcelona konuk olduğu Fuenlabrada‘yı 56-84 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Barça 3. maçında 2. kez kazanırken, Fuenlabrada ise yine galibiyetle tanışamadı.

Barça’da Tomas Satoransky 12 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Cory Higgins 11 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Rokas Jokubaitis 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Oriol Pauli 9 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve Jan Vesely 9 sayı, 4 ribaund ile öne çıkan diğer isimler oldular.

Fuenlabrada cephesinde ise Jovan Novak 10 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Lasan Kromah 7 sayı, 5 ribaund, Viny Okouo 7 sayı, 4 ribaund ve Jeremy Senglin 7 sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Baskonia’nın Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Baskonia karşısında 89-85’lik skorla kazanarak …