Güncel Haberler

Koç Ataman, Petkim Galibiyetini ve Larkin’in Durumunu Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Aliağa Petkim Spor’u 79-89’luk skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman, hem galibiyeti değerlendirdi hem de Shane Larkin’in sağlık durumu hakkında güncel bilgi verdi.

Maçın ilk yarısında sahada yürüyerek oynamaya çalıştık. Hiç bir fiziksel mücadeleye girmedik, bire bir savunma yapmadık. Aliağa Petkim Spor takımı da ilk yarıda 10 tane üç sayılık isabet buldu. Savunmadan geçildiğimiz için sürekli içeri yardımlarda, boş atış buldular. Soyunma odasında konuştuk, ikinci devre daha sert savunma yaptık, daha fiziksel mücadeleye girdik. Böyle olunca da hızlı hücum sayıları bulduk ve maçı kırmayı başardık. Bugün şunu gördük ki, ilk yarıda oynadığımız gibi oynarsak Türkiye Ligi’nde her takıma kaybedebiliriz. İkinci devrede oynadığımız gibi oynarsak ligde yenilmesi zor bir takımız.

Shane Larkin’in bu hafta 14 Ekim’de kontrolü var. Dün Amerika’ya gitti. Tahmin ediyorum 4-5 hafta daha oynayamaz. Durumunu hafta hafta değerlendireceğiz ama EuroLeague’de en az 6-7 maç daha oynayabileceğini zannetmiyorum.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …