Güncel Haberler

Koç Gençoğlu ve Can, Tofaş Galibiyetini Değerlendirdiler

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Ayos Konyaspor konuk ettiği Tofaş’ı 80-66’lık skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından ev sahibinin genç koçu Engin Gençoğlu açıklamalarda bulundu:

Sahamızdaki ilk maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Özellikle 2. devre yaptığımız savunmadan çok memnunum. Bu hafta içinde Badzim gıda zehirlenmesinden ötürü antrenmanlarda yer alamadı, Sulaimon’un yokluğunda Erkin’in katkısı bizim için çok önemliydi. Tüm oyuncularımı ve ekibimi tebrik ediyorum.

Karşılaşmayı 15 sayıyla tamamlayan kaptan Can Altıntığ ise şu ifadeleri kullandı:

İlk hafta kazandığımız Beşiktaş maçından sonra çok daha kıymetli oldu bizim için bu maç. Burada seyircimizle birlikte sahamızda Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk maçımızı oynadık. Açıkçası TOFAŞ’ın Avrupa maçından gelmesiyle beraber ikinci yarıda biraz düşeceklerini tahmin ediyorduk. İlk yarıda başa baş bir karşılaşma oynandı ama biz ikinci yarıda kendimizi daha rahat hissettik. İlk defa kendi seyircimizin önünde oynamanın verdiği baskı da vardı tabii. Sonunda daha akıllı oynayan, daha istekli oynayan, daha iyi mücadele eden taraf bizdik ve güzel bir galibiyet oldu. 2’de 2 ile başladık. Umut ediyorum böyle devam ederiz. TOFAŞ’a da kalan maçlarda başarılar diliyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …