Güncel Haberler

Daçka, BCL’de Açılışı Jerusalem Deplasmanında Yapıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu ilk hafta mücadelesinde temsilcimiz Darüşşafaka, Avrupa defterini İsrail’de Hapoel Jerusalem karşısında açıyor.

3 Ekim Pazartesi günü saat 21:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Yeni koçu Dzikic yönetiminde sezona hazırlınanan İsrail ekibi, son olarak İsrail Lig Kupası’nda yarı final maçında Hapoel Tel Aviv’e 71-76 ile kaybederek elenmişti. O maçta Carrington 27 sayı, 5-8 3sayı, 5 ribaund ile yıldızlaşırken, Kenneth Speedy Smith de ona 21 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile katkı vermişti.

Temsilcimiz ise yeni sezona yine koç Ernak ile hazırlanmıştı. Sezonunun ilk resmi maçında ise haftasonu BSL sahnesinde Ankara’da Türk Telekom’a konuk olmuşlardı. Sonuna kadar getirdikleri maçı 90-87 ile kaybetmişlerdi. O maçta Gabriel Olaseni 19 sayı, 6 ribaund, Markel Starks 16 sayı, 6 asist, Can Korkmaz 14 sayı, Doğuş Özdemiroğlu 13 sayı, 3 ribaund, 7 asist ve Ercan Osmani 12 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …