Güncel Haberler

Tofaş, Büyükçekmece’yi Ezdi Geçti!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi açılış haftasında Tofaş, konuk ettiği Onvo Büyükçekmece‘yi 92-53’lük skorla ezdi geçti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Tofaş‘da Suleiman Braimoh 13 sayı, 3-3 3sayı, 8 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Boubacar Toure 12 sayı, 9 ribaund, 2 asist, Mustafa Kurtuldum 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Cecil Williams 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Büyükçekmece cephesinde ise Terrell Harris 10 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile yegane çift haneli üreteim yapabilen isim oldu. Martynas Sajus 8 sayı, 2 ribaund ve Tayfun Erülkü 8 sayı ile diğer direnen isimler oldular.

https://youtu.be/j4N_XR4zNZ0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …