Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Bursaspor, Onuralp Liderliğinde Galatasaray’ı Geçip Şampiyon Oldu

Frutti Extra Cup turnuvasının finalinde ev sahibi Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Galatasaray NEF‘i Onuralp’in etkili performansı eşliğinde 74-64’lük skorla yenerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Çeyrek Skorları:

  1. Çeyrek: 13-28
  2. Çeyrek: 28-47
  3. Çeyrek: 50-56
  4. Çeyrek: 64-74

Bursaspor’un yıldızı Onuralp Bitim turnuvanın MVP’si seçildi ve bu maçta da 18 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren isimdi. Derek Needham 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Zach Auguste 18 sayı, 10 ribaund ve David Dudzinski 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Galatasaray cephesinde ise Angelo Caloiaro 20 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Dylan Ennis 12 sayı, Yunus Emre Sonsırma 9 sayı ve Braian Angola 7 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sekizkök, Daçka Galibiyeti Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Galatasaray Ekmas konuk ettiği Darüşşafaka Lassa‘yı beklenenden rahat bir şekilde, 95-78’lik …