Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Petkim, Manisa’yı Yenerek Ege Cup’ı Kazandı

Aliağa’da düzenlenen Ege Cup Turnuvası’nın final maçında ev sahibi Petkim Spor konuk ettiği Manisa BBSK‘yı son nefeste 67-65’lik skorla yenerek Göl Kupası’ndan sonra Ege Cup’ı da kazanmayı başardı.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 12-19
  2. çeyrek: 32-36
  3. çeyrek: 51-52
  4. çeyrek: 67-65

Webster ve İsmail Cem’den yoksun olan Petkim’de Silas Melson 15 sayı, 5 asist, 4 ribaund ile öne çıkarken, Jeremy Simmons 14 sayı, 4 asist, 4 ribaund ve Peyton Aldridge ile Omar Prewitt ise 8’er sayıyla katkı verdiler.

Anosike ve Michalak’dan yoksun olan Manisa cephesinde ise Pako Cruz 14 sayı ile öne çıkarken, Erdi Gülaslan 11 sayı ve Mustafa Baki Görür ise 7 sayıyla direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Gören, Bodrum Galibiyeti Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 15. hafta mücadelesinde Aliağa Petkimspor konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor‘u …