Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Milano, Pesaro Karşısında 26 Farkı Kapatıp Davies ile Kazandı

Hazırlıklarına ülkesi İtalya’da devam eden Euroleague ekiplerinden Olimpia Milano, karşılaştığı Pesaro karşısında beklenenden fazla zorlandı ve 26 sayılık farkı kapatarak Davies’in etkili oyunu sayesinde 72-70’lik skorla kazanmayı bildi.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 15-25
  2. çeyrek: 34-47
  3. çeyrek: 60-50
  4. çeyrek: 72-70

Tonut, Melli, Ricci, Shields, Datome ve Voigtmann’dan yoksun olan Milano’da Brandon Davies 21 sayıyla yıldızlaşırken, Kevin Pangos 13 sayı, DeShaun Thomas 11 sayı ve Devon Hall 6 sayıyla katkı verdi.

Pesaro cephesinde ise Muhammad-Ali Abdur-Rahkman 13 sayı ile öne çıkarken, Dejan Kravic 10 sayı, Matteo Tambone, Vassilis Charalampopoulos, Kwan Cheatham üçlüsü de 9’ar sayıyla katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Punter ve Arkadaşları, Milano’ya Fırsat Vermediler

Turkish Airlines Euroleague 13. hafta mücadelesinde Punter liderliğindeki Partizan konuk ettiği Olimpia Milano‘yu 82-69’luk skorla …