Güncel Haberler

RESMİ: Schröder Yeniden Lakers’da!

Geçen sezonu Houston Rockets’da tamamlayan Dennis Schröder‘in yeni takımı belli oldu!

Bir süredir serbest oyuncu konumunda olan Alman oyun kurucu, EuroBasket’de milli takımla sergilediği performansla bir çok takımın tekrar ilgisini çekmeyi başarmıştı. Adı farklı kulüplerle anılsa da turnuva bitmeden bir sözleşme imzalamamıştı.

Tecrübeli oyun kurucu Almanya’nın önemli eksiklere rağmen Eurobasket’de yarı finale çıkmasında önemli bir rol oynamıştı. Eurobasket’in ardından ise 29 yaşındaki yıldızın yeni rotası belli oldu ve Los Angeles Lakers ile 1 yıllık kontrat imzaladı, yıllık 2.6 milyon dolar kazanacak.

Schröder geçen sezon hem Celtics hem de Rockets formalarını giyen Schröder maç başına 13.5 sayı, 3.3 ribaund, 4.6 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …