Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir’in Rakiplerinden Bilbao’ya Tanıdık Skorer

Gelecek sezon FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Bahçeşehir Koleji ile aynı grupta yer alacak olan Bilbao, kadrosunu tanıdık bir skorer ile güçlendirdi.

İspanya Liga Endesa ekibi Goudelock ile yollarını ayırdıktan sonra skorer kimliği olan tanıdık bir isim, Adam Smith ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını duyurdular. Geçen sezona ülkemizde Merkezefendi’de başlayan Smith, sonrasında burada da takım arkadaşı olacağı Kyser ile beraber Holon ile BCL’de F4 yapmıştı.

1.85 metre boyunda olan 29 yaşında olan Amerikalı skorer guard geçen sezon Holon forması ile BCL’de 14 maçta ortalama 26.1 dakika süre alırken 12.4 sayı, %38.6 3sayı, 2.4 ribaund, 2.5 asist ile aktkı vermişti.

Georgia Teknoloji Enstitüsü ile NCAA’de boy gösterdikten sonra mezun olan Smith, kariyerine Avrupa’da başlamış ve sırasıyla Roseto (İtalya A2), Chalon Saone (Fransa), Petkim Spor (Türkiye), Orzinuovi (İtalya A2), Ravenna (İtalya A2), PAOK (Yunanistan), Ionikos (Yunanistan), Stelmet Gora (Polonya), Merkezefendi (Türkiye), Hapoel Holon (İsrail) formalarını giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …