Güncel Haberler

Efes ve Milli Takımın Yıldızı Larkin Operasyon Geçirdi

2022 FIBA EuroBasket‘de A Milli Takımımız ile beraber mücadele eden ama ilk maçında Karadağ karşısında elinden aldığı darbe sakatlanan Shane Larkin turnuva boyunca bu acıyla oynamış ki Fransa maçında da forma giyememişti.

Bugün (13 Eylül) bir operasyon geçiren 29 yaşındaki yıldız guard hakkında kulübü Anadolu Efes‘den bir açıklama yayınlandı:

Eurobasket 2022’de parmağından sakatlık yaşayan başarılı oyuncumuz Shane Larkin bugün (13 Eylül Salı) ameliyat oldu. Kulüp doktorumuz Uğur Diliçıkık, Shane Larkin’in ameliyatının başarılı geçtiğini ifade etti.

Shane Larkin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda parkelere dönmesini diliyoruz.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Can, Petkim Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 10. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Aliağa Petkimspor‘u uzatma …