Güncel Haberler

Galatasaray Başkanı Özbek, Basketbol Şubesinin Bütçesini Açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulüp televizyonuna gündeme dair açıklamalar yaptı erken basketbol takımının (Galatasaray NEF) hedefleri ve bütçesi hakkında da önemli ifadeler kullandı.

İşte başkan Özbek’in açıklamaları:

Amatör spor dediğimiz zaman bunun dışında kalanlar da oluyor. Basketbol ve voleybol artık amatörlüğü bir tarafa bırakmış, profesyonel olarak yapılarını sürdüren spor branşlarıdır. Futboldan sonraki önemli faaliyetlerimizden bir tanesi de basketbolda oluyor. Erkek basketbolda başantrenörümüz Pistiolis ile devam ediyoruz. Ayrıca Dee Bost takımda kalırken 5 yabancı oyuncumuz değişti. Göksenin Köksal‘ın kaptanlığı devam ederken milli oyuncumuz Sadık Emir Kabaca da takımda devam edenler arasında. Bunun yanında 5 yeni Türk oyuncu ile de anlaştık. Hedefimiz Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak. Oyuncu maaş bütçemiz yaklaşık 3 milyon dolar civarında. Bu konuda Nef ile yapılan sözleşme aynen devam etmektedir. Basketbolcularımıza bu sezon başarılar diliyorum. Geçen sezon çok başarılı bir dönem geçirdik. Bu sezon da aynısını tekrarlayacağımıza eminim.

GS TV

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …