Güncel Haberler

Alperen, EuroBasket’in Ardından Bir Açıklama Yayınladı

2022 FIBA EuroBasket‘de son 16 turunda eşleştiği Fransa’ya son anlardaki basit hatalar nedeniyle elenen A Milli Takımımız’da turnuvanın en istikrarlı ve başarılı isimlerinden biri kuşkusuz Alperen Şengün‘dü.

NBA’de Houston Rockets forması ile kariyerine devam eden 20 yaşındaki genç uzun Eurobasket hakkında şahsi Instagram hesabından bir açıklama yayınladı:

Genç ve gelişen bir takım olarak, turnuvadan bu şekilde elenmek bizi gerçekten çok üzdü. Milli formayı giymenin bize verdiği sorumluluğun farkındayız ve her daim kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Ay-Yıldızlı bayrağımızı hak ettiği yerlere çıkartmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret eden bu takımın bir parçası olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Her zaman sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz. Turnuva boyunca bize verdiğiniz destek için teşekkürler 🇹🇷

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …