Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Milano, Varese’yi Farklı Yendi

Hazırlık Maçları kapsamında düzenlenen Cagliari Turnuvası ilk maçında Euroleague ekibi Olimpia Milano, Serie A ekiplerinden Varese‘yi 111-86 gibi net bir skorla yenmeyi başardı.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 27-18
  2. çeyrek: 54-38
  3. çeyrek: 82-64
  4. çeyrek: 111-86

Tonut, Baldasso, Melli, Ricci ve Datome ve Voigtmann’dan yoksun olan Milano’da Kevin Pangos 22 sayı, 3 asist ile en skorer isim olurken, Naz Mitro-Long 19 sayı, 7 ribaund, Brandon Davies 16 sayı, 6 ribaund, 6 asist ve DeShaun Thomas 12 sayı ile öne çıkan diğer isimlerdi Billy Baron ile Shavon Shields da 9’ar sayıyla katkı verdiler.

Varese cephesinde ise Jaron Johnson 20 sayı ile en skorer isim olurken, Tomas Woldetensae 17 sayı, Guglielmo Caruso 14 sayı ve Colbey Ross 9 sayı ile ayakta kalmaya çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Punter ve Arkadaşları, Milano’ya Fırsat Vermediler

Turkish Airlines Euroleague 13. hafta mücadelesinde Punter liderliğindeki Partizan konuk ettiği Olimpia Milano‘yu 82-69’luk skorla …