Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Asvel, Maccabi’yi Noua ile Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında iki Euroleague takımı karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçın ardından LDLC Asvel Villeurbanne, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv’i Noua liderliğinde 86-82’lik skorla geçmeyi başardı.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 21-21
  2. çeyrek: 36-34
  3. çeyrek: 58-55
  4. çeyrek: 86-82

Asvel’de Amine Noua 22 sayı, 7 ribaund öne çıkan isim olurken, Joffrey Lauvergne 15 sayı, Parker Jackson-Cartwright 11 sayı, 5 ribaund, Nando De Colo 10 sayı, 8 asist, 3 ribaund, Jonah Mathews ile Youssoupha Fall 9’ar sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Maccabi cephesinde ise Darrun Hilliard ve John DiBartolomeo 14’er sayıyla öne çıkarlarken, Wade Baldwin 12 sayı, 6 asist, Bonzie Colson 12 sayı, 6 ribaund ve Alex Poythress 11 sayı, 8 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Maccabi, Almanya’da Alba’yı Farka Boğdu

Turkish Airlines Euroleague 27. hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv konuk olduğu Alba Berlin‘i 71-106’lık skorla …