Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Asvel, Alba’yı Lauvergne ile Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Paris’te düzenlenen turnuvada Euroleague takımları karşılaştı. LDLC Asvel Villeurbanne, rakibi Alba Berlin‘i Lauvergne’in skorer oyunu eşliğinde 90-67 gibi farklı bir skorla geçmeyi başladı.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 22-17
  2. çeyrek: 46-30
  3. çeyrek: 65-51
  4. çeyrek: 90-67

Obasohan ve K.Antetokounmpo’dan yoksun olan Asvel’de Joffrey Lauvergne 21 sayı ile yıldızlaşırken, Yves Pons 10 sayı, Jonah Mathews ile Paul Lacombe 9’ar sayı, Amine Noua 8 sayı ve Youssoupha Fall 7 sayı ile katkı verdiler galibiyet yolunda.

Lo, Smith, Blatt, Zoosman ve Thiemann’dan yoksun olan Alba cephesinde ise Tim Schneider 14 sayı ile öne çıkarken, Louis Olinde 11 sayı, Ben Lammers ile Rafail Lanaras 9’ar sayı, Yannick Wetzell 8 sayı ve Luke Sikma 7 sayı ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Maccabi, Almanya’da Alba’yı Farka Boğdu

Turkish Airlines Euroleague 27. hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv konuk olduğu Alba Berlin‘i 71-106’lık skorla …