Güncel Haberler

Yunanistan, Çekler’in Direncini Son Çeyrekte Kırıp Çeyrek Final Biletini Kaptı

2022 FIBA EuroBasket‘de Berlin’de oynanan son 16 eleme turu son maçında Yunanistan, rakibi Çekya karşısında beklenenden fazla zorlansa da son çeyrekte dirençlerini kırıp 94-88’lik skorla kazandı.

Bu sonuçla Yunanistan çeyrek finalde ev sahibi Almanya’nın rakibi oldu.

Yunanistan’da 2. yarıda kendisine gelen Giannis Antetokounmpo 27 sayı, 10 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Nick Calathes 14 sayı, 3-5 3sayı, 5 ribaund, 6 asist, 3 top çalma, Ioannis Papapetrou 13 sayı, 3 ribaund ve Kostas Sloukas 10 sayı ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Çekya cephesinde ise Jan Vesely 21 sayı, 10-13 2sayı, 3 ribaund, Vojtech Hruban 17 sayı, 3-6 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, Patrik Auda 12 sayı, 5-7 2sayı, 2 ribaund, 2 asist, Ondrej Balvin 12 sayı, 7 ribaund, Jaromir Bohacik 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Tomas Satoransky 3 sayı, 8 ribaund, 17 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …