Güncel Haberler

Koç Collet, Türkiye Eşleşmesi Öncesi Açıklamalarda Bulundu

2022 FIBA EuroBasket‘te A grubundaki son maçında Türkiye, liderlik için sahaya çıkmış ama İspanya’ya 69-72 ile kaybederek grubu 2. sırada tamamlamıştı.

Çapraz eşleşeceğimiz B grubundaki Slovenya – Fransa maçının ardından da son 16 turundaki rakibimizi kaybederek grubunu 3. sırada tamamlayan Fransa olmuştu.

Merakla beklenen son 16 turu mücadelesi öncesinde Fransa başantrenörü Vincent Collet şu şekilde konuştu:

Türkiye, ön bölgede Shane Larkin, Furkan Korkmaz, Cedi Osman gibi oyuncuları bulunan ve arkada Alperen Şengün’e sahip olan çok fiziksel bir takım, bunu biliyoruz. Ancak aynı zamanda biz de güçlüyüz ve finale çıkmak istiyoruz.

10 Eylül Cumartesi günü saat 13.00’de Türkiye, Almanya’nın başkenti Berlin’de Rudy Gobertli Fransa ile adını çeyrek finale yazdırabilmek için kozlarını paylaşacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …