Güncel Haberler

Donovan Mitchell’ın Yeni Adresi Cleveland Oldu!

NBA‘de merakla beklenen Donovan Mitchell takasının detayları belirlendi!

Utah Jazz bir süredir takas görüşmeleri yürüttüğü Cleveland Cavaliers ile yıldız oyuncu için el sıkıştı.

Anlaşmaya göre Mitchell, Doğu ekibinin yolunu tutarken Jazz’ın aldığı pakette ise Lauri Markkanen, Collin Sexton, Ochai Agbaji, iki draft seçimi değiştirme hakkın ve üç korumasız birinci tur draft hakkı (2025, 2027, 2029) yer alıyor. Bu arada takasta yer alan Sexton, sign&trade için 4 yıl – 72 milyon dolarlık bir kontrata imza attı.

Yeniden yapılanma tuşuna basan Jazz, önce koç Snyder ile yollarını ayırmış sonrasında da birçok draft hakkı karşılığında Fransız yıldızı Gobert’i Wolves’a takaslamıştı. Mitchell’ı da iyi bir paketle takaslayarak tamamen geleceğe yönelik bir takım kurma arzularını gerçekleştiriyorlar.

25 yaşındaki Mitchell, geçtiğimiz sezon Jazz ile 67 maçta forma giymiş ve 25.9 sayı, 4.2 ribaund, 5.3 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …