Güncel Haberler

Sırbistan, EuroBasket’in İlk Bölümünde Milutinov’dan Faydalanamayacak!

2022 FIBA EuroBasket‘in yayınlanan resmi güç sıralamasında ilk sırada yer alan Sırbistan‘a yıldız uzunundan kötü haber geldi.

D grubunda yer alacak olan Sırbistan, 2 Eylül’de başlayacak macerası için Belgrad’dan Prag’a doğru hareket ederken kafilede Nikola Milutinov yer almadı.

27 yaşındaki tecrübeli uzunun hasta olduğu ve 4 Eylül Pazar gününe kadar takıma katılamayacağı belirtildi. Koç Pesic oyuncunun dinlenmesi konusunda karar kılarken, Milutinov’un ilk 2 maçta forma giymesi beklenmiyor.

Mozzart Sport’da yer alan habere göre koç Pesic oyuncusunun durumunun ciddi olmadığını Pazar günkü maça yetişmesini umduğunu dile getirdi:

İyileştiğinde, iki ya da üç gün içinde takıma katılacak. İlk iki maçta zorlukla oynayabilirdi ama ondan sonra bir günlük iznimiz var ve umarım Pazar sabahı bir sonraki maçlara hazırlanmak için buraya gelebilir.

Sırbistan D grubunda İsrail, Çekya, Finlandiya, Polonya ve Hollanda ile beraber ilk 4 sırada yer alarak Top 16 bileti kapmaya çalışacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: İtalya, 17 Farktan Dönerek Sırbistan’ı Devirdi!

Hazırlık Maçları kapsamında Yunanistan’da düzenlenen Acropolis Turnuvası’nda İtalya, güçlü rakibi Sırbistan karşısında 17 farktan geri …