Güncel Haberler

Yunanistan, EuroBasket Aday Kadrosunu 14 Kişiye Düşürdü

2022 FIBA EuroBasket‘in başlamasına 2 gün kalan ülkeler birbir kadrolarını açıklarken Yunanistan‘da durum halen net değil.

Takımda sakatlığı bulunan oyuncuların sayısının fazla olması nedeniyle nihai kararı koç Itoudis’den çok takım doktorları verecek gibi görünüyor. Koç Itoudis aday kadroyu 14 kişiye düşürdü P. Kalaitzakis, Kouzeloglou ve Kaklamanakis’e teşekkür ederek. Kalan 2 kesiğe ise takım doktorları karar verecek.

Her ne kadar koç Itoudis Sloukas, Papapetrou, K. Antetokounmpo ve Papagiannis’in oynamalarının yüksek ihtimal olduğunu düşünse de bazılarının durumu net değil, sağlık ekibi karar verecekler.

Bu isimler dışında kadroda Nick Calathes, Dimitris Papanikolaou, Michalis Lountzis, Giannoulis Larentzakis, Tyler Dorsey, Lefteris Bochoridis, Leonidas Kaselakis, Thanasis Antetokounmpo, Giannis Antetokounmpo ve Dimitris Agravanis yer alıyorlar.

Koç Itoudis turnuva başlamadan önce 2 oyuncusuna daha teşekkür edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İspanya Milli Takımlarının 2022 Yılı Karnesi Parmak Issırtıyor!

İspanya basketbolu kuşkusuz altın çağını yaşıyor. Avrupa’nın ekol ülkelerinden biri olan İspanya, sadece A takım …