Güncel Haberler

Gallinari’nin Sakatlığı Hakkında İlk Bilgiler Geldi

2023 FIBA Dünya Kupası elemelerinde gün geçmiyor ki yeni bir sakatlık haberi gelmesin!

L grubu mücadelesinde sahasında Gürcistan’ı 91-84’lük skorla geçen İtalya‘da yıldız forvet Danilo Gallinari, son çeyrekte dizinden ciddi bir sakatlık geçirmiş ve soyunma odasına giderek maça devam edememişti.

Tecrübeli yıldızın sakatlığı ilk etapta tüm basketbolseverleri korkutmuştu ama gelen haberler olumlu. The Athletic’e göre Boston’un yeni transferinin sol dizinde yapılan tetkiklere göre bir yırtık olmadığı tespit edildi. MR sonuçlarının ardından durumu netleşecek.

Gürcistan karşılaşmasının ardından İtalya Milli Takımı Başantrenörü Gianmarco Pozzecco basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gallinari’nin EuroBasket’te olmayı hak ettiğini belirten Pozzecco, “Gözlerinde yaşadığı acıyı gördüm. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Onu, takım arkadaşlarıyla birlikte EuroBasket’te görmek isterim. Şimdi MR sonuçlarını beklememiz gerekiyor. Danilo Gallinari, takımlar arkadaşlarıyla birlikte EuroBasket’te olmayı hak ediyor. Gallinari için dua edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na Bilet Alan 4 Takım Belli Oldu!

2023 FIBA Dünya Kupası’nda 17-32 klasman maçlarının tamamlanmasıyla beraber 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılacak 4 …