Güncel Haberler

Koç Ataman, Gürcistan Galibiyetini Değerlendirdi

Yunanistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Akropolis hazırlık turnuvası ilk maçında A Milli Takımımız rakibi Gürcistan’ı 101-88’lik net bir skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından tecrübeli koç Ergin Ataman yayıncı kuruluş ERT’ye açıklamalarda bulundu:

Savunmada, bilhassa ilk yarıda berbat oynadık. Ancak üçüncü çeyreğin başlamasıyla birlikte pres yapmaya, agresif oynamaya başladık. Ribauntları kontrol edip Cedi ve Furkan ile birlikte hızlı hücum sayıları bulduk. Bence iyi bir hazırlık maçı oldu. Durumumuzu gördük. Gürcistan harika bir takım. Shermadini ve Shengelia da harika maç çıkardılar

ERT

EuroBasket’te Tiflis’te oynanacak Gürcistan maçının farklı bir hikayeye sahip olup olmayacağı yönündeki soruya ise Ataman, “Tabii ki. EuroBasket’teki her maç farklı bir hikayeye sahip olacak. Onlar için de bizim için de. Bu akşam bazı oyuncuların performansından memnun kalmadım ama yine de EuroBasket öncesi oyuncuları görmek için önemliydi. Gerçi EuroBasket değil, Dünya Kupası elemeleri için de geçerli bu. Çok önemli 2 maçımız var Sırbistan ve Letonya’ya karşı. Hazırlıklarımıza devam edeceğiz” cevabını verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Tofaş, Bodrum Karşısında Hata Yapmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Bursa’da düzenlene Cevat Soydaş Turnuvası’nın ev sahibi Tofaş, konuk ettiği Çağdaş Baodrum …