Güncel Haberler

Knicks ile Jazz, Mitchell İçin Yeniden Masaya Oturdu!

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Utah Jazz, transfer döneminin başında yıldız uzunu Gobert’i takaslamıştı ve bir diğer yıldızı Donovan Mitchell‘ı da gözden çıkardıkları söyleniyordu.

Hatta bildiğiniz üzere Doğu ekibi New York Knicks de yıldız skorere talip olmuş ve Jazz ile görüşmelerin başlandığı söylenmişti ama taraflar arasında bir anlaşma sağlanamadığı için görüşmelerin durduğu kaydedilmişti.

Ancak Knicks, yeni sezon Mitchell ile girmek adına ısrarını sürdürüyor ve Jazz yönetimi ile yeniden iletişime geçtiler. The Athletic’de yer alan habere göre taraflar geçtiğimiz günlerde takas görüşmelerine yeniden başladılar fakat henüz bir anlaşma zemini bulabilmiş değiller. Haberde Knicks dışında Hornets ve Wizards’ında skorer oyuncu ile ilgilendiği belirtilmiş.

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde Jazz’ın tıpkı Gobert takasında olduğu gibi bir paket istediği dile getirilmişti; hatırlayacağınız üzere Jazz o takasta 5 oyuncu ve 5 draft hakkı almıştı.

25 yaşındaki yıldız oyuncunun Jazz ile son senesi oyuncu opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık kontratı halihazırda devam ediyor. Donovan Mitchell geçen sezon 25.9 sayı, 4.2 ribaund, 5.3 asist ortalamalarıyla değerini bir kez daha kanıtlamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …