Güncel Haberler

Durant, Hakkında Çıkan İddialara Dair Sessizliğini Bozdu

Brooklyn Nets‘in süper yıldızı Kevin Durant‘in yönetimden takasını istemesinin ardından neredeyse NBA‘deki tüm takımların planları değişmişti.

Ancak Durant’in halen hangi takımda forma giyeceği netleşmedi, takas süreci de beklendiği gibi uzayacağa benziyor.

NBA muhabiri Marc Stein, yakın zaman önce çıkan haberinde bir NBA yöneticisinin Kevin Durant’in önümüzdeki sezon emekli olmasının Brooklyn Nets forması giymesinden daha olası olduğunu söylediğini belirtmişti.

Durant ise bu iddiaları kesin bir dille yalanladı:

Çoğu insanın bendense isimsiz kaynakları dikkate alacağını biliyorum ancak bana kulak verecek birileri varsa eğer, yakın zamanda emekli olmayı düşünmüyorum. Bu iş tuhaf bir hal almaya başladı.

Elbette Durant gibi kariyerinin zirvesinde olan ve önünde en az 2-3 verimli yıl daha bulunan tecrübeli bir yıldızın bu şekilde emekli olması mantıklı değil. Ama üzücü olan ise halen transferinin netleşmemiş olması, bu da bizi ondan bir süre daha mahrum bırakcak bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …